De fleste af mine kunder får meget glæde og oplever en stor aflastning ved at have mig tilknyttet som marketingmedarbejder. Alt efter behov og aftale varetager jeg opdateringer på hjemmesiden og på de relevante sociale medier, jeg tager mig af samtlige tryksager og billedbehandling eller fremskaffer relevant billedmateriale som understreger budskabet.

Det betyder et løbende samarbejde, ligesom jeg var ansat i din virksomhed, dog kun tilknyttet de få timer, hvor vi kan nå at løfte alle marketingrelaterede opgaver. Du har en sparringspartner i mig og modtager ved et samarbejde desuden råd og ideer til din hjemmeside og øvrige materiale. Sammen gør vi en forskel for dine kunder og samarbejdspartnere. Min drivskraft og motivation ligger i at fremstille materiale som du bliver stolt af.

Din fordel er netop at jeg både løfter grafiske opgaver og tager mig af din hjemmeside og al det tekniske bag. Således sikrer du dig at bibeholde den røde tråd igennem al dit materiale og en professionel optræden, uanset mediet. Ofte kan små detaljer gøre en stor forskel i forhold til brugervenlighed, udtryk og formidling af netop det, som du har at tilbyde. Få løftet opgaver, som bl.a.:

  • Løbende ændringer og opdateringer af hjemmesiden
  • Udførelse af kampagner
  • Assistance ved diverse marketingsaktiviteter
  • Fra design til tryk Brochurer,visitkort, brevpapir, messestand, osv.
  • Opdateringer på sociale medier (LinkedIn, google, facebook, pinterest)
  • Logodesign el. redesign af logo.
  • Klargørelse af annoncer
  • Udarbejdelse af online bannerreklamer

Ved at udlicitere fremstilling af grafisk materiale, opdateringer på hjemmesiden, mm. får du en stor aflastning for jeres salgs- og marketingsafdeling. Således kan tidskrævende ressourcer bruges på andre opgaver, som planlægning, kundeservice & direkte salg.

Web & Grafik ved een leverandør

Jeg kommer gerne forbi for at høre nærmere om din forretning og dine umiddelbare behov for aflastning med dine marketingaktiviteter. Kontakt mig uforpligtende på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.