Faste aftaler

Det betyder et samarbejde, ligesom jeg var ansat i din virksomhed, dog kun tilknyttet de få timer, hvor vi kan nå at løfte alle marketingrelaterede opgaver. Du har en sparringspartner, som står dig med råd og ideer til side. Sammen gør vi en forskel for dine kunder og samarbejdspartnere. Min drivskraft og motivation ligger i at fremstille materiale som du bliver stolt af. Jeg sørger bl.a. for at fremskaffe relevant billedmateriale som understreger budskabet og bruger mit netværk for opgaver, jeg ikke selv varetager.

Det er langt billigere og mere uproblematisk end at skulle ansætte en medarbejder, når arbejdet nu ikke indebærer mere end op til 15 timer om ugen. Vi mødes en gang om måneden og holder linjen varmt. Jeg varetager opdateringer på hjemmesiden og tager mig af de relevante sociale medier, sørger for at du er forsynet med tryksager og du har en sparringspartner, som hjælper dig med at opnå dine målsætninger.

Udliciter opgaver, som:

 • Løbende ændringer og opdateringer af hjemmesiden
 • Udførelse af kampagner og assistance ved diverse marketingsaktiviteter
 • Fra design til tryk Brochurer, visitkort, brevpapir, messestand, osv.
 • Opdateringer på sociale medier (LinkedIn, google, facebook, pinterest)
 • Logodesign el. redesign af logo.
 • Annoncer og online bannerreklamer

Din fordel er netop at jeg både løfter grafiske opgaver og tager mig af din hjemmeside og al det tekniske bag. Således sikrer du dig at bibeholde den røde tråd igennem al dit materiale og en professionel optræden, uanset mediet. Ofte kan små detaljer gøre en stor forskel i forhold til brugervenlighed, udtryk og formidling af netop det, som du har at tilbyde.

Ved at udlicitere fremstilling af grafisk materiale, opdateringer på hjemmesiden, mm. erfarer også større virksomheder en stor aflastning for salgs- og marketingsafdeling.

Således kan tidskrævende ressourcer bruges på andre opgaver, som planlægning, kundeservice & direkte salg. Jeg arbejder til daglig med InDesign, Photoshop, Illustrator og diverse web-cms systemer, derfor bliver opgaverne ofte hurtigere løst end at prøve selv at løse det.

Web & Grafik ved én leverandør

Tilknyt din marketingmedarbejder

Eksempel på en aftale:

 1. Jeg kontakter dig hver uge hvor vi drøfter nyheder og informationer, som vi skal publicere.
 2. Herefter finder jeg matchende billedmateriale for at indrykke nyheder på LinkedIn, Google og/eller facebook.
 3. Desuden sørger jeg for at vedligholde og opdatere din hjemmeside.
 4. Evt. udarbejder jeg en annonce for dig, som skal i en avis el. magasin,og/eller fremstiller nogle uddelingsblade, som du skal bruge til en messe eller andet.
 5. Jeg sørger også for at du får tryksager leveret, herunder evt. visitkort til dine medarbejdere.

15 timer/md for blot 7.400 plus moms

Hall of fame