Hvem?

Web & Grafik v. Jeannine Thrane

Jeg hjælper primært små og mellemstore virksomheder, som ønsker et professionelt og ensartet optræden, med at få etableret flotte og brugervenlige hjemmesider og matchende markedsføringsmateriale. Ofte har jeg glæden af at aflaste håndværkere og fagmænd som er på farten med marketingrelaterede opgaver, både med hjemmesider, diverse reklamemateriale og med markedsføring på de sociale medier.

Dog typisk tæller mellemstore virksomheder, som agerer på globalt markedet med "high risk produkter" til mine kunder pga. min erhvervsbaggrund, og fordi jeg desuden kan inddrage mine tysk og engelsk kundskaber i mit arbejde.

Lidt om min baggrund

Jeg er uddannet Multimediedesigner ved Nordjyllands Erhvervsakademi og faget er blevet min passion. Siden 2003 har jeg beskæftiget mig professionelt med hjemmesider og grafisk fremstilling af tryksager.

Jeg har en mangeårig erhvervsbaggrund indenfor salg & IT, sidst hos IBM Irland i 1998-2001, hvilket som udgangspunkt giver mig en god forretningsforståelse for mine kunders projekter. Jeg kommer oprindeligt fra Østrig og landede i 2001 i Danmark.

Mission

Mit succeskriterie er, at mine kunder får et sammenhængende og professionelt optræden med deres markedsføringsprodukter, som både medarbejdere og ledere bliver glade for og stolte af og ikke mindst deres kunder og interessenter får en god oplevelse ved. Alle markedsføringsaktiviteter skal understøtte virksomhedens drift og forretningsgrundlag.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Der indgår efterhånden rigtig mange opgaver, som har en stærk relation til hinanden i en virksomheds online præsens og øvrige markedføring. Det betyder at man skal kunne favne meget og spænde bredt. Man kan selvfølgelig vælge kun at have mig tilknyttet som leverandør af grafiske opgaver eller kun hjemmesiden. Nogle kunder får inspiration af at sparre med mig, da jeg inddrager med en ny vinkel på salg & marketing.

Betyder det også noget for dig at have "den røde tråd" igennem alle marketingrelaterede produkter, som hjemmeside, tryksager, optræden på de sociale medier, os.? Så får du utvivlsomt glæde af ved at tilknytte mig som tovholder for dine marketingopgaver. Jeg samarbejder med et større netværk af dygtige fagfolk med hver deres kernekompetencer.

Det gør en stor forskel for mine kunder, fordi de kun behøver holde kontakten ved kun én leverandør.

Jeg arbejder landsdækkende og har bl.a. også kunder på Sjælland.

Jeg ser frem til at høre om netop dine udfordringer og ønsker med virksomhedens markedsføringsopgaver. Klik på kontaktknappen for at sende en e-mail eller kontakt mig ved at sende et formular under Kontakt.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.