Faste aftaler

Faste aftaler betyder et samarbejde, ligesom jeg var ansat i din virksomhed, dog kun tilknyttet i de få timer, hvor vi kan nå at løfte alle marketingrelaterede opgaver. Det kan blot være i 4 timer hver måned, eller 1 dag hver uge, alt afhængig af størrelsen af din virksomhed.

Jeg varetager opdateringer på hjemmesiden, og tager mig af de relevante sociale medier. Jeg sørger for at du er forsynet med tryksager og PR materiale og fremskaffer relevant billedmateriale som understreger budskabet. Du har en sparringspartner, som hjælper dig med at opnå dine målsætninger.

Det øgede press pga. en stor konkurrenceudbud kræver marketingmateriale som er skarpe i at formidler dine ydelser og værdien af dine tilbud. Med en pluspakke eller skræddersyet fast aftale får du en sparringspartner, som står dig med rådgivning og handling til side. Du behøver ikke ansætte en medarbejder og kan spare rigtig mange udgifter til personaleomkostninger og -udstyr.

Sammen gør vi en forskel for din drift, din effektivitet og du får gjort al det, som er nødvendigt at få gjort med web, tryksager, facebook, LinkedIn, mm.

Løbende vedligehold og opdateringer sørger desuden for en bedre placering ved online søgning og viser overfor dine konkurrenter at du har travlt og styr på tingene. Udgiften til assistance har hurtigt tjent sig hjem.

håndværkere web og tryksager

Din fordel er netop at jeg både løfter grafiske opgaver og tager mig af din hjemmeside og al det tekniske bag. Således sikrer du dig at bibeholde den røde tråd igennem al dit materiale og en professionel optræden, uanset mediet. Ofte kan små detaljer gøre en stor forskel i forhold til brugervenlighed, udtryk og formidling af netop det, som du har at tilbyde.

Ved at udlicitere fremstilling af grafisk materiale, opdateringer på hjemmesiden, mm. erfarer også større virksomheder en stor aflastning for salgs- og marketingsafdeling.

Således kan tidskrævende ressourcer bruges på andre opgaver, som planlægning, kundeservice & direkte salg. Jeg arbejder til daglig med InDesign, Photoshop, Illustrator og diverse web-cms systemer, derfor bliver opgaverne ofte hurtigere løst end at prøve selv at løse det.

Web & Grafik ved én leverandør