Faste aftaler

Faste aftaler betyder et samarbejde, ligesom jeg var ansat i din virksomhed, dog kun tilknyttet i de få timer, hvor vi kan nå at løfte alle marketingrelaterede opgaver. Det kan blot være 5 timer hver måned, eller endda 1 dag hver uge.

Min drivskraft og motivation ligger i at fremstille materiale som formidler dine ydelser og værdien af dine tilbud. Du får en sparringspartner, som står dig med råd og ideer til side. Sammen gør vi en forskel for dine kunder og samarbejdspartnere.

Jeg varetager opdateringer på hjemmesiden, og tager mig af de relevante sociale medier. Jeg sørger for at du er forsynet med tryksager og PR materiale og fremskaffer relevant billedmateriale som understreger budskabet. Du har en sparringspartner, som hjælper dig med at opnå dine målsætninger.

Da jeg råder over et netværk af dygtige fagfolk, som programmører, skribenter og kommunikationsmedarbejdere, som jeg bruger for mere avancerede opgaver. Det betyder for dig, at du er fri for at tænke på al de foreliggende opgaver i forbindelse med din markedsføring!

Udliciter opgaver, som:

 • Løbende ændringer og opdateringer af hjemmesiden
 • Udførelse af kampagner og assistance ved diverse marketingsaktiviteter
 • Fra design til tryk Brochurer, visitkort, brevpapir, messestand, osv.
 • Opdateringer på sociale medier (LinkedIn, google, facebook, pinterest)
 • Logodesign el. redesign af logo.
 • Annoncer og online bannerreklamer

Din fordel er netop at jeg både løfter grafiske opgaver og tager mig af din hjemmeside og al det tekniske bag. Således sikrer du dig at bibeholde den røde tråd igennem al dit materiale og en professionel optræden, uanset mediet. Ofte kan små detaljer gøre en stor forskel i forhold til brugervenlighed, udtryk og formidling af netop det, som du har at tilbyde.

Ved at udlicitere fremstilling af grafisk materiale, opdateringer på hjemmesiden, mm. erfarer også større virksomheder en stor aflastning for salgs- og marketingsafdeling.

Således kan tidskrævende ressourcer bruges på andre opgaver, som planlægning, kundeservice & direkte salg. Jeg arbejder til daglig med InDesign, Photoshop, Illustrator og diverse web-cms systemer, derfor bliver opgaverne ofte hurtigere løst end at prøve selv at løse det.

Web & Grafik ved én leverandør

Tilknyt din marketingmedarbejder

Eksempel på en aftale:

 1. Jeg møder hver uge ind i 4 timer på dit kontor, el. kontakter dig til drøftelse af nyheder og informationer, som vi skal publicere.
 2. Herefter sørger jeg for evt. matchende billedmateriale, som understreger budskabet, og opdaterer din hjemmeside, og indrykker nyheder på LinkedIn, Google og/eller facebook.
 3. Evt. tager jeg mig af arbejdet med at oprette annoncer for dig, som skal i en avis el. magasin.
 4. OG/eller jeg fremstiller nogle uddelingsblade, som du skal bruge til en messe eller andet.
 5. Jeg sørger også for div. tryksager, alt fra visitkort til store plakater, roll-ups, eller flag.Opgaverne bliver udført helt fra idéudvikling, design og produktion.

16 timer/måned for blot 8.000 kr. plus moms

Hall of fame