Foredrag & Workshops

Ofte fører de pålagte målsætninger og det daglige arbejdspres til et tunnelsyn, hvor man ikke længere kan se muligheder og sammenhæng med hjemmeside, tryksager og profiler på de sociale medier. Workshops afhjælper dette som innovativ inspirationskilde. Et frisk indspark giver virksomhedens onlinepræsentation et boost og især glæde med at arbejde med hjemmesiden.

På baggrund af over 11 års erfaring i branchen, og med min salg- og marketingerfaring fra tidligere erhvervslivet, formidler og videregiver jeg gerne viden, som jeg har samlet hen over årene.

Du får kendskab til tips, tricks og gode virkemidler til din hjemmeside og desuden dine tryksager. Uanset om I kun er 2, 3, 20 eller 50 deltagere får I værdifuldt input som giver mere klarhed og arbejdsglæde. Du får praktiske råd til forbedring af hjemmesiden.

Workshop agenda

I workshoppen ser vi bl.a. på:

  •  Hvordan bliver min hjemmeside opfattet?
  •  Hvor ligger styrkerne og mulighederne i vores hjemmeside?
  •  Er hjemmesiden sammenhængende og struktureret?
  •  Hvad er formålet med min hjemmeside? Hvad ønsker jeg at opnå?
  •  Hvad med al de sociale medier, som dukker op? Er det relevant for min forretning?
  •  Ideer og indspark til hjemmesiden, så den endnu bedre understøtter virksomhedens målsætninger.

Tilbuddet inkluderer et opstartsmøde på 1,5 timer, hvor jeg bliver sat ind i jeres forretning og målsætning. Herefter afsætter jeg ca. 4 timer – afhængig af størrelse og omfang af hjemmesiden – til forberedelse og analyse af jeres hjemmeside. Selve workshoppen afholdes på 5 timer ved op til 4 deltagere.

Pris for ovenfor beskrevet workshop med op til 4 deltagere 8.200 kr. plus moms, plus transport udenfor Aalborg.

Formålet er at hjælpe virksomheder, som tager deres markedsføring alvorligt, med at udnytte potentialer og resourcer optimalt med deres online præsentation og udarbejde en handlingsplan med hjemmesiden.

Foredrag

Få et frisk indspark med et foredrag på 4 timer. Formået er at give et indblik i gode virkningsmidler på web og at være en værdifuld inspirationskilde for dig og din/e eventuelle salgs- og marketingmedarbejder/e. Pris for foredrag/oplæg: 4.900 kr. plus moms, plus transport udenfor Aalborg.