Kundeudtalelser

Claus Pedersen

MOOSDORF A/S

På baggrund af nye tiltag hos MOOSDORF Hegn A/S ønskede jeg et nyt udtryk på vores hjemmeside og faglig sparring. Da vi er en spirende virksomhed med stor udvikling, efterlyste jeg samtidigt en personlig kontakt tilknyttet, som varetager de løbende opdateringer og ændringer på hjemmesiden og vores brochurer og datablade.

Ved en Internet søgning fandt jeg frem til Jeannine Thrane, som viste sig til at være et godt match som samarbejdspartner. Det betød meget for mig at den løbende assistance foregår hurtigt og effektivt, da det er en reel aflastning af min daglige arbejdsgang. Ligeledes som vi hos MOOSDORF yder en personlig, nærværende og professionel service forventer jeg dette af mine leverandører.

Jeg kan særdeles godt lide engagementet, empatien og forståelsen der er blevet lagt i opgaverne og at både første kontakt, opgavernes afvikling og opfølgningsmøder foregår hurtigt, ukompliceret og effektivt. Det er uden tvivl en stor fordel at Jeannines kompetencer spænder bredt og at hun er meget passioneret for de opgaver hun påtager sig. Der er ingen lange processer og ventetider, idet hun også er beslutningstager.

Jeg er meget glad for de input, jeg har modtaget og de ændringer, der er blevet foretaget på vores hjemmeside og jeg sætter pris på vores løbende samarbejde, som betyder en reel aflastning for vores administration.

Claus Pedersen

Ejer & Partner, MOOSDORF A/S :: www.moosdorf.dk

Tandlæge Peter Gade

Forum Tandlæge- og implantatcenter Frederiksberg

Jeg må indrømme, at jeg i starten har været lidt i tvivl om hvorvidt vi kunne opnå tilfredsstillende resultater da Jeannines modersmål nu engang ikke er dansk, men jeg må sige, at jeg i dag er enorm glad for vores samarbejde!

Jeg fortryder ikke et øjeblik, at jeg har sagt samarbejdet med tidligere danske ”web og SEO hajer” op. Vi har i mellemtiden fået en meget flot hjemmeside, som vores kunder nemt kan finde rundt på, og vores annoncer og øvrige materiale er fremstillet i et meget flot gennemgående design, som er blevet kendetegnende for vores klinik. Vi har siden 2009 etableret et kontinuerligt samarbejde med Jeannine, som har genereret mange henvendelser igennem vores online kampagner. Vi modtager nu endda mange flere henvendelser end vi havde modtaget før for en sammenlignet højere løbende udgift. Desuden er tonen altid venlig, konstruktiv og imødekommende hvilket gør vores samarbejde meget behageligt. Det fungerer også udmærket til trods for at vores klinik er placeret på Frederiksberg, mens Jeannine arbejder fra sin nordjyske base.

Tandlæge Peter Gade

www.tandimplantatcenter.dk

Maja Krogh Thomsen

Senior Erhverv Danmark

Senior Erhverv har fra 2009 samarbejdet med Jeannine Thrane. Først med etablering af ny website og efterfølgende med diverse justeringer og opdateringer på hjemmesiden. Vores website gælder en hovedside og pt. i alt 16 selvstændige undersider for afdelinger i Senior Erhverv. Som koordinator for Senior Erhverv har jeg altid oplevet samarbejdet som rigtig godt og konstruktivt. Jeannine er åben og lydhør overfor ønsker, og god til at inspirere med evt. nye tiltag. Jeannine er troværdig overfor sine kunder, og det værdsættes højt i Senior Erhverv. Alle opgaver løses hurtigt og tilfredsstillende.

Maja Krogh Thomsen

landskoordinator Senior Erhverv Danmark

Morten Bach Møller

Dynaway A/S

Jeannine har været tilknyttet Dynaway siden januar 2010, hvor hun varetager samtlige marketingsopgaver, som bl.a. opsætning af nyhedsbreve, tryksager, visitkort, og øvrige grafiske opsætningsopgaver. Hun har været medarbejder på deltid i en periode over 3 år og været tilknyttet siden. Hun har i øvrigt fremstillet en tiltalende flot ny hjemmeside, som er mere overskuelig og brugervenlig end den, som vi havde før. Jeannine er en meget loyal og ansvarsfuld medarbejder, som arbejder selvstændigt og i øvrigt er faldet godt ind i vores team.

Morten Bach Møller

Managing Director Dynaway A/S :: www.dynaway.com

Egon Østergaard

Dynaway A/S

Det er en fornøjelse at kunne give Jeannine Thrane mine bedste anbefalinger med på vejen. Jeannine har gennem alle år været en særdeles kreativ, engageret og loyal medarbejder, og vi har gennem hele perioden med sindsro kunnet delegere opgaver til hende. De er altid afleveret til tiden og med kvalitet, og hun har sikret planmæssig fremdrift i de projekter, hun har drevet for os. Jeannine har ved løsningen af opgaverne ofte selv bidraget med yderligere input baseret på hendes forretningsmæssige forståelse. Derudover har Jeannine med sit humør og vindende væsen bidraget til et godt arbejdsklima.

Egon Østergaard

Strategy & Business Development, Dynamics

Kim Bugge

Islænderklub Toppur og DM Sport/Hjemmesider og logoer

I min virke som bestyrelsesformand for Toppur har bestyrelsen indhentet nogle tilbud for at få lavet en hjemmeside til klubben, som Jeannine så fik ordren for og lavede til os i 2006. Siden har Jeannine løbende opdateret siden for os, og vi har senere fået lavet hjemmeside, logo, plakater og blade for DM Sport arrangementer. Vi valgte Jeannine pga. hendes engagement og ekspertise for at kunne levere professionelt arbejde. Vi blev også meget glade for resultaterne og ikke mindst for et positivt og konstruktivt samarbejde. Jeannine er god til at lytte, få analyseret behov og se muligheder for at der ikke bliver glemt nogle indblandede interessenters behov. Hun svarer og leverer hurtigt og som aftalt, og hendes priser er oven i købet bestemt meget rimelige i branchen!

Kim Bugge

tidl. bestyrelsesformand for Toppur og den danske islandshesteforening

Karsten Koch Jensen

Islænderklub Toppur 2015

Da vi i Islandshesteklubben Toppur på et tidspunkt måtte erkende, at vores gamle website var forældet, var det naturligt for os at kontakte bliss MARKETING v/ Jeannine Thrane for rådgivning og implementering af et nyt site og webhotel. Jeannine stod nemlig bag vores oprindelige website, som hun på bedste vis først havde udviklet og siden havde hjulpet os med at holde i live i mange år.

Da det nye site skulle designes, kom Jeannine med et par velovervejede anbefalinger og efter en række tilpasninger, baseret på vores input, stod sitet klar. Alt relevant data, fra det gamle site, var blevet overført og ny tidsvarende funktionalitet var kommet til. Det var dog først i forbindelse med et hackerangreb på det gamle site – selvfølgelig i en weekend – at vi tog os sammen og skiftede til det nye webhotel. Jeannine var straks klar til at hjælpe os, præcist som hun hele vejen igennem har været tilgængelig og hjælpsom, tidligt og sent.

Selve driften af det nye og moderne site er markant anderledes end det ældgamle system vi tidligere brugte, men Jeannine lavede straks en række korte instruktionsvideoer til os, som på pædagogisk og let forståelig form gjorde enhver i stand til at vedligeholde det nye www.toppur.dk.

Vi har hele vejen igennem været meget tilfredse med samarbejdet og anbefaler gerne andre at gå samme vej!

Karsten Koch Jensen

Islandshesteklubben Toppur