Profil

Lidt om min baggrund

Jeg er uddannet Multimediedesigner ved Nordjyllands Erhvervsakademi og faget er blevet min passion. Siden 2003 har jeg beskæftiget mig professionelt med hjemmesider og grafisk fremstilling af tryksager.

Jeg har en mangeårig erhvervsbaggrund indenfor salg & IT, sidst hos IBM Irland i 1998-2001, hvilket som udgangspunkt giver mig en god forretningsforståelse for mine kunders projekter. Jeg kommer oprindeligt fra Østrigs hovedstad Wien og flyttede i 2001 til Danmark.

Hvem?

Små og mellemstore virksomheder, som ønsker et professionelt og ensartet optræden med flotte og brugervenlige hjemmesider og matchende markedsføringsmateriale kan få meget glæde af at tilknytte mig som bureau.

Det er primært håndværkere og fagmænd som er på farten, men også mellemstore virksomheder, som agerer på globalt markedet med “high risk produkter”, som drager nytte af min erhvervsbaggrund og erfaring. Desuden kan jeg inddrage mine tysk og engelsk kundskaber i mit arbejde.

Mission

Mit succeskriterie er, at mine kunder får et sammenhængende og professionelt optræden med deres markedsføringsprodukter, som både medarbejdere og ledere bliver glade for og stolte af og ikke mindst deres kunder og interessenter får en god oplevelse ved. Alle markedsføringsaktiviteter skal understøtte virksomhedens drift og forretningsgrundlag.

Hjemmesider

100%

Logodesign & rentegning

100%

Grafisk opsætning af tryksager

100%

SEO - søgemaskine optimerede hjemmesider

100%

Sparring og assistance med marketing

100%

Billeddatabaser og billedbehandling

100%

Man kan selvfølgelig vælge kun at have mig tilknyttet som leverandør af grafiske opgaver eller kun hjemmesiden.

Mange af mine kunder får glæde af at blive inspireret med nye vinkler på salg & marketing.

  • Share:

Hvad kan jeg gøre for dig?

Der indgår efterhånden rigtig mange opgaver, som har en stærk relation til hinanden i en virksomheds online præsens og øvrige markedføring. Det betyder at man skal kunne favne meget og spænde bredt.

Betyder det også noget for dig at have “den røde tråd” igennem alle marketingrelaterede produkter, som hjemmeside, tryksager, optræden på de sociale medier, os.? Så får du utvivlsomt glæde af ved at tilknytte mig som tovholder for dine marketingopgaver. Jeg samarbejder med et større netværk af dygtige fagfolk med hver deres kernekompetencer.

Det betyder en stor aflastning for mine kunder, fordi de kun behøver holde kontakten ved kun én leverandør.

Jeg ser frem til at høre om netop dine udfordringer og ønsker med virksomhedens markedsføringsopgaver. Klik på kontaktknappen for at sende en e-mail eller kontakt mig ved at sende et formular under Kontakt. Jeg arbejder landsdækkende og har bl.a. også kunder på Sjælland.