Betyder det noget for din forretning at vise dine kunder og konkurrenter at du har travlt?

I så fald vinder du klart med en effektiv aflastning med opdateringer på din hjemmeside med projektinformationer og omdeling på facebook og LinkedIn. Hjemmesider vokser med din forretning og viser omverdenen at der er styr på sagerne og at du udvikler og vækster.

Flere aktiviteter fremmer flere kunder, også i fremtiden.

Måske har du haft rigelig med modvind og arbejder på at få flere projekter i huset? I så fald har det også betalt sig hurtigt hjem at få en web- og grafiknørd med on board. Du får udformet professionel marketingmateriale, både til tryk & web, plus aflastning med sociale medier, SEO og ikke mindst hjemmesidens drift, mens du er på farten.

Din side bliver desuden mere relevant for søgemaskiner, som fx. Google, når den løbende bliver opdateret. Desuden er vedligeholdelse og systemopdateringer med til at sikre dig bedre for hackerangreb, fejl og nedetider af din hjemmeside.

Udliciter opgaver, som:

  • Løbende ændringer og opdateringer af hjemmesiden
  • Redigering af billeder til optimal online brug
  • Fra design til tryk Brochurer, visitkort, brevpapir, messestand, osv.
  • Opdateringer på sociale medier (LinkedIn, google, facebook, youtube, pinterest)
  • Annoncer og online bannerreklamer
  • Videoproduktion, -redigering og -editering
  • Logodesign el. redesign af logo
  • Løbende sparring og idégenerering til optimal markedføring
  • Korrekturlæsning ved samarbejdspartner
  • TYSK oversættelser & tekstforfatning
STARTER service-pakke
12 mdr.
369 kr./md.
Enkel og effektiv
Opdateringer af web og tryksager
Assistance med web & grafik: 1 klip á 20 min/md.
e-mail support - 24 timer svartid
Ekstern backup sikkerhedskopi
MESTER service-pakke
12 mdr.
989 kr./md.
Den mere avancerede pakke
Opdateringer, assistance og øget sikkerhed
Assistance med web, SEO & grafik: 3 klip á 20 min/md.
e-mail & telefon support - 24 timer svartid
Ekstern backup sikkerhedskopi
Systemopdateringer inkluderet
Daglig scanning/driftsovervågning
Overvågningssoftware installeres for øget sikkerhed

Alle aftaler er bindende i 12 mdr. fra ordredato. Opsigelsesfrist er 3 mdr. forinden udløb af abonnementet. Alle priser er eksklusive MOMS.

Med en pakkeaftale er der mange penge at spare. Du får frigjort ressourcer og øget din arbejdsglæde, når du koncentrerer dig om de opgaver, som du er bedst til! Din tid er dyrebar, og det tager altid længere tid at skulle sætte sig ind i uvante opgaver. Ved en serviceaftale kan du spare op til 400 kr./time. Leveringen er sikret igennem et netværk af professionelle samarbejdspartnere.

Nyt webhotel?

Overvejer du også at skifte til et webhotel med høj ydelse og stabile oppetider ved rimelige priser fra kun 39 kr. kan det tillægges din pakkeaftale. Oprettelse koster kun 139 kr. i engangsgebyr. Vi hjælper også med at flytte dine e-mails for blot 99 kr.

Sparringspartner i stedet for ansættelse

SPAR penge og få det gjort, mens du er på farten.

Det øgede press pga. en stor konkurrenceudbud kræver marketingmateriale som er skarpe i at formidler dine ydelser og værdien af dine tilbud. Med en pluspakke eller skræddersyet fast aftale får du en sparringspartner, som står dig med rådgivning og handling til side. Du behøver ikke ansætte en medarbejder og kan spare rigtig mange udgifter til personaleomkostninger og -udstyr.

Sammen gør vi en forskel for din drift, din effektivitet og du får gjort al det, som er nødvendigt at få gjort med web, tryksager, facebook, LinkedIn, mm.

Løbende vedligehold og opdateringer sørger desuden for en bedre placering ved online søgning og viser overfor dine konkurrenter at du har travlt og styr på tingene. Udgiften til assistance har hurtigt tjent sig hjem.

Web & Grafik ved én leverandør

Er du interesseret i andre løsninger, eller har du spørgsmål?

info@blissmarketing.dk 24 21 02 03

Data protection
, Owner: (Registered business address: Germany), processes personal data only to the extent strictly necessary for the operation of this website. All details in the privacy policy.
Data protection
, Owner: (Registered business address: Germany), processes personal data only to the extent strictly necessary for the operation of this website. All details in the privacy policy.